Nu börjar försäljningen

Nu har vi reda fått beställningar, kul att så många vill ha de snygga strumporna! Alla kommer att vara så snygga i vinter ich även vi på sox uf! Vi kommer definitit bära strumporna! :) 
Men hör gärna av er till os via mailen [email protected] om ni vill beställa strumpor. Färgerna på ullen finns i svart, vitt och grått. Lägger upp en bild på de vit strumporna, svarta och gråa bilder är på g.


Sox UF

Ville bara berätta att vi har fått chansen att vara med och tävla om Bästa affärsplan! Det tycker vi är hur kul som helst- GO SOX!
Igår var det även dagen då vi presenterade oss inför riskkapitalisterna, vi gick inte hem med några vinster men vi fick chansen att ställa upp på Arena Huddinge imorgon för att presentera oss inför andra företag!
Mycket som händer just nu. Slutproduktionen av våran snygga strumpa är igång och snart är det dags att börja sälja! Vi planerar förfullt inför den lokala mässan den 8/ 12 och övar på presentationerna inför er. Vi ser fram emot att få berätta för er vilka vi är och hur bra vår snygga strumpa är!

Sox UF


Onsdagen 10/11

Sitter just nu i skolan ( Sjödalsgymnasiet i Huddinge centrum)och går igenom affärsplanen, ser väldigt bra ut. Inlämningen är på Fredag 12/11-10 och vi jobbar järnet för att vara klara i tid!

Idag ska vi även ta företagsfoton och outfiten är svart kavaj, vit t-shirt och svarta byor, snyggt!

Dags att arbeta vidare nu. Men vill bara säga att strumporna är på g och vi anländer snart hos oss, yeaah!

Ha det gött
SOX UF


6/11 - 2010

Hejsvejs!

Arbetet med affärsplanen är i full igång och börjar snart lida mot sitt slut. Nästa vecka är det dags att lämna in arbetet så det är bara att ligga i!

Efter en lång uppförsbacke så börjar den nu ta slut och vi har tagit igen det mesta av arbetet. Vi har fått hem portoyp på strumpan vilket är roliga nyheter :)

GO SOX UF!

 


SOX UF

Välkommen till Sox UF:s blogg!

Vi ska under det här året driva ett eget företag, ung företagsamhet! Det kommer att bli lärorikt och kul med samtidigt mycket arbete, här kan ni följa oss i vårt arbete!

Vår affärsidé är att sälja snygga och moderiktiga strumpor till ungdomar som hellre använder Converse och tygskor än vinterskor på vinter! Detta för att frysa mindre om fötterna :)


RSS 2.0